Klikk på punktene for å se avstander og fasiliteter.
STRATEGISK PLASSERING
Østfold grenser til Akershus i nord og til Sverige i både sør og øst. Og midt i Østfold, med umiddelbar nærhet til E18 og E6, som de viktigste veiene inn til regionen og Norge, ligger Moss og Våler Næringspark. Med andre ord; Moss og Våler Næringspark ligger svært strategisk plassert og er et attraktivt sted å etablere en bedrift.
city

KORT VEI TIL OSLO, MOSS OG FREDRIKSTAD

Avstandene i Østfold er små. E6 fra Oslo går gjennom Moss og Sarpsborg, og fra hovedveien går sideveier til Fredrikstad og Halden. Moss og Våler Næringspark ligger ca 45 minutter fra Oslo. Moss har havn, jernbane samt ferje over til Vestfold. Nye E18 er snart på plass, og betyr svært god veiforbindelse til Oslo og Europa.
shutterstock_112016597
Næringsparken
basto
ferry

KORT VEI TIL FERJE OG TUNNEL

Østfold har kyststripe mot Oslofjorden på hele vestsiden med Vestfold på den andre siden av fjorden. Tomteområdet ligger innenfor 14 minutter kjøreavstand til fergeforbindelsen Moss-Horten og Oslofjordtunnelen, som begge er knutepunkter mellom vest- og østsiden av Oslofjorden.
Næringsparken
road

KORT VEI TIL SVERIGE

E6 er den viktigste hovedveien gjennom Østfold og passerer grensen til Sverige ved Svinesund. Et kort stykke unna ligger E18 – hovedveien mellom Oslo og Stockholm som tar deg over grensen ved Ørje.
shutterstock_350092247
Næringsparken